Dedeman va inaugura vineri un nou magazin, la Sibiu

Dedeman va inaugura vineri un nou magazin, la Sibiu

Dedeman va deschide vineri, 21 martie 2014, al 37-lea magazin al reţelei naţionale, la Sibiu, în urma unei investiţii de circa 13 milioane euro, şi îşi propune ca în acest an să ajungă la minim 40 de unităţi.

Magazinul din Sibiu are o suprafaţă de 13.700 mp şi dispune de o parcare proprie cu 380 de locuri. Adresa sa mai exactă este B-dul Mihai Viteazu, nr. 4, Selimbar

Obiectivul nostru este ca în acest an să atingem sau chiar să depăşim 40 de magazine„, a declarat, într-un comunicat, preşedintele companiei, Dragoş Pavăl.

Retailerul are un portofoliu de peste 45.000 de produse, care acoperă 11 domenii, şi deţine o suprafaţă de vânzare de circa 380.000 metri pătraţi.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este controlată de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl şi are 6.770 de angajaţi.

Compania a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 540 milioane euro.

Presiunea asupra celorlalți jucători importanți de pe piața de bricolaj va crește în Transilvania, unde până acum 2-3 ani rețeaua Ambient era mai dezvoltată. Dedeman dorește deschiderea unor unități și la Satu Mare și Oradea.

Lasă un comentariu