Rufster si cel mai bun material pentru acoperisuri [P]

Rufster si cel mai bun material pentru acoperisuri [P]

Esti interesat sa-ti faci casa mai eficienta in ceea ce priveste consumul de energie, sa adaugi un element de design major frumos care iese in evidenta si nu vrei sa trebuiasca sa iti inlocuiesti acoperisul vreodata?

Ia in considerare tigla metalica. In timp ce costul unui acoperis realizat din tigla metalica poate fi semnificativ mai scump decat daca ar fi fost construit cu un alt material, cu siguranta va rezista o viata si practic nu trebuie intretinut.

Avantajele practice ale unui acoperis metalic sunt ca iti fac casa mai sigura pe timp de conditii meteo grele si poate sa-ti scada semnificativ facturile la energie. Estetic, un acoperis din tigla metalica este versatil in design pentru a complementa multe stiluri arhitecturale, de la o ferma veche pana la o casa contemporana.

Arhitectul George Vranceanu a ales un acoperis din tigla metalica pentru casa de pe malul lacului. De ce a ales metal? „Arata grozav ! Este foarte clar si foarte arhitectural si mult mai usor te face sa fii entuziasmat decat un acoperis realizat din alt material. Folosim tigla metalica foarte frecvent in cadrul proiectelor noastre.”
Productie Tigla Metalica Rufster

Rufster si acoperisurile din tigla metalica

Rufster este o companie ce tinteste a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti face un acoperis si fatada casei, insa lucrul pe care sunt specializati este exact productia si distributia de tigla meatlica pentru acoperisuri. Ba mai mult decat atat daca iti achizitionezi un acoperis complet de la ei, iti ofera girueta lor caracteristica drept cadou.

Pe Rufster.ro puteti gasi un simulator de acoperis, pentru a vedea cum arata culorile de acoperis pe casa ta, dar si un calculator de acoperis pentru a afla necesarul de materiale pentru acoperisul tau.

Daca te gandesti de 2 ori inainte sa cumperi un acoperis complet de la Rufster, tin sa scot in evidenta faptul ca sunt foarte transparenti cu clienti, motiv pentru care au scos si ultima campanie de promovare, ce are ca scop prezentarea avantajelor Rufster in fata clientilor. Campania se numeste Timpul arata calitatea acoperisului si poti afla mai multe detalii despre ea accesand site-ul si facand click pe bannerul de jos ce o indica.

In timp ce costul initial al unui acoperis din tigla metalica este mai mare, decat a unui acoperis realizat din alt material, un procentaj mare din costuri pot fi recuperate, mai ales daca planuiesti sa locuiesti in acea casa mult timp. In timp ce acoperisurile realizate din alte materiale vor trebui inlocuite o data la 15-20 de ani, acoperisul din tigla metalica poate sa te tina o viata.

Un acoperis din tigla metalica este mult mai eficient in ceea ce priveste consumul de energie. Acesta poate sa iti scada costurile la energie semnificativ, mai ales daca locuiest intr-un climat calduros. Acoperisurile care reflecta in loc sa absoarba caldura ii vor pastra puterea aerului tau conditionat asa ca nu va mai trebui sa munceasca atat din greu.

Tigla Metalica Aqua 3D

Lasă un comentariu