Caramida de sticla – o solutie decorativa, pentru o incapere bine luminata

Caramida de sticla – o solutie decorativa, pentru o incapere bine luminata

Pentru confortul interior o locuinta trebuie sa beneficieze de spatii bine luminate si de deschideri mari vitrate mai ales in living, in bucatarie si, de ce nu in dormitor. Solutia? Caramida de sticla.

Pentru acest gen de incaperi, caramida de sticla este un material ideal. Caramida de sticla ofera luminozitate incaperilor fara a leza intimitatea necesara casei. Pot fi extrem de decorative datorita culorilor diverse sau a inserarii in sticla a unor elemente decorative, la rândul lor aceste caramizi putând fi inserate in ansamblul peretelui.

Caramida de sticlaCaramizile din sticla sunt o solutie excelenta pentru a crea pereti decorativi – drepti sau cu diverse raze de curbura – si totodata o alternativa atractiva pentru situatiile in care se doreste un cadru intim. Ele mai pot fi folosite la realizarea de ferestre fixe, pereti intrerupti, balustrade sau arcade.
Caramizile de sticla pot fi: clare (incolore si transparente), colorate prin injectare (obtinute din caramizi clare in interiorul carora este injectat colorantul), colorate in masa (fabricate din sticla colorata in masa) si satinate (obtinute prin sablarea fina a caramizilor din sticla clare sau colorate in masa). La cerere, firmele de profil pot livra si elemente de colt, la unghiuri optionale, pentru diferitele modele si culori. Deoarece sunt bune izolatoare termic si fonic, unele tipuri de caramizi din sticla pot fi folosite si la inchiderile exterioare.

Sursa: casamea.ro

Lasă un comentariu